Fenbilimleri.net | Fen Bilimleri İçerikleri

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin Ardahan’da Eğitim Çalışmalarını Değerlendirdi

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Ardahan ziyareti sırasında eğitim çalışmalarını değerlendirerek, eğitimcilerle bir araya geldi. Bakan Tekin, hataların ve kusurların dahi beraber aşılacağına inandığını belirtti.

Öğretmenlerle İstişare ve Kutlamalar

Öğretmenlerle İstişare ve Kutlamalar

Bakan Tekin, ziyaretine Şehit Türkmen Tekin Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek başladı. Okulun öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet etti ve doğum günü olan bir öğretmene hediye verdi. Ardından iftar programında öğretmenlerle buluştu ve eğitimcilere hitap etti.

Eğitim Ordusunun Gücü

Bakan Tekin, eğitim ordusunun kararlılıkla hareket etmesi halinde her zorluğun üstesinden gelebileceğine vurgu yaparak, öğretmenlerin beraber hareket etmesinin önemini vurguladı. Ortak kararla başarılamayacak hiçbir iş olmadığını belirtti.

Beraber Başaracağız

Bakan Tekin, sahada alınan verilerin öğretmenler tarafından olumlu karşılandığını belirterek, eğitim ordusunun birlikte hareket ederek her işin üstesinden gelebileceğini ifade etti. Bakan, Ardahan Valiliği’ni ziyaret ederek eğitim faaliyetleri hakkında istişarelerde bulundu.

Projeler ve İstişareler

Projeler ve İstişareler

Bakan Tekin’in Ardahan ziyareti kapsamında son durağı Bedirhan Bey Anadolu İmam Hatip Fen ve Sosyal Bilimler Programı Proje Okulu oldu. Burada öğretmenlerle bir araya gelerek fikir alışverişinde bulundu. Tekin, eğitim çalışmalarının her aşamasında eğitimcilerle iş birliği içinde olduklarını vurguladı.

Bilim ve Sağlık Haber Ajansı

Bu site BSHA abonesidir | www.bsha.com.tr

Etiketler:

Yorum Gönder

0 Yorumlar
* Lütfen yorum yazarken dikkatli olun. Yorumlar yönetici onayından geçmektedir.

Ads Area